20 januari 2022

Outdoor gym wanneer de gym dicht zit!

De sportscholen zitten dicht, maar je wilt toch nog in beweging blijven. Dat is best lastig, want je weet niet wat je moet doen. Een goede optie om toch te kunnen bewegen is een outdoor gym. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Daarom kun jij alsnog je trainingen doen en fit blijven. Daarnaast kun je ook oefeningen thuis doen, maar dit is vaak niet zo effectief als de sportactiviteiten die je buiten kan doen. Kijk daarom zeker online waar er in jouw dorp of stad sportmogelijkheden zijn. Zo kun jij toch nog bewegen.

outdoor gym

Sportpark

Een bekende variant van een outdoor gym is een sportpark. Hoewel je ze niet overal tegenkomt worden ze wel steeds populairder. Dat komt, omdat het vaak de enige optie is om toch te kunnen trainen tijdens de lockdown dagen. De sportparken vind je vooral in steden en minder in dorpen. Het kost namelijk redelijk wat geld vanuit de gemeente om het neer te zetten. In dorpen kun je er niet altijd vanuit gaan dat er veel gebruik van wordt gemaakt en in steden vaak wel. Mocht je in een stad wonen dan is het zeker een aanrader om te kijken of er een sportpark bij jou in de buurt zit. Woon je in een dorp dan is er vaak wel een goed alternatief zodat jij toch kan bewegen.

Sportschool

Wanneer de sportschool dicht zit dan ben je niet gelijk ten einde raad. Vaak biedt de sportschool namelijk zelf een outdoor gym aan. Ze zetten dan groepslessen of toestellen buiten neer zodat je toch nog kan sporten. Helaas doet niet elke sportschool zit en zou je dus goed moet kijken. Anders moet je toch kijken naar sportparken bij jou in de buurt zodat jij toch nog je beweging krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *